Digitální marketing

Chcete navýšit tržby e-shopu? Dostat na web více zákazníků? Expandovat do zahraničí? Postaráme se kompletně o váš digitální marketing a vše s ním spojené. Postupně Vás dovedeme k nastaveným cílům a rozvineme Váš projekt. Se strategií, plány, analýzou a našimi zkušenostmi to společně zvládneme.

kreslené hledání |Marketing

Vybudujeme silnou značku a pozici na trhu

Úvodní konzultace je zdarma

Chcete zlepšit svůj marketing, ale nevíte jak? Využijte naší nabídky úvodní konzultace zdarma a zjistěte, co Vám můžeme nabídnout.

Správa reklam v systémech Google a Seznam (PPC)

Pomůže optimalizovat reklamu v reklamních systémech. Nastavíme kampaně podle cílů, klíčových slov a cílových skupin. Vyhodnocujeme výkonnost a pravidelně reportujeme

Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Web optimalizujeme tak, aby vyhledávače bez problémů načetly obsah webu a vhodně ho zobrazovaly ve výsledcích vyhledávání

Správa zbožových srovnávačů Heureka a Zboží.cz

Nabízíme komplexní nastavení a správu u zbožových srovnávačů Heureka a Zboží.cz . Nastavíme správně feed a propárovanost produktů a společně s Vámi vytyčíme nejlepší strategii pro tyto systémy.

Tvorba obsahu a marketing na sociálních sítích

Nabízíme tvorbu obsahu a marketingovou strategii na sociálních sítích, která Vám pomůže zvýšit popularitu, důvěru a loajalitu zákazníků. Pracujeme se systémy Facebook, Instagram a LinkedIN.

Expanze na zahraniční trh či prodej přes Amazon či Allegro

Nastavíme plán, jak expandovat do zahraničí nebo prodávat přes Amazon. Vytvoříme takový obsah, který bude odpovídat trhu, produktům a zákazníkům. Zajistíme také marketing, který přinese výsledky.

Jan Drahota
Jan Drahota3dfoxshop.cz
Read More
Jsem velice spokojen s komplexní podporou nejen e-shopu, ale i celého marketingu naší společnosti. Zároveň oceňuji přísun nových nápadů a neustálého rozšiřování povědomí o naší společnosti.
Petr Heidenreich
Petr Heidenreichjoy-sperky.cz
Read More
Kompletní, profesionální, rychlé služby, vše kolem nového e-shopu. Další spolupráce v marketinku a grafice. Jsem spokojený a mohu jen doporučit.
Zita Sanetrníková
Zita Sanetrníkováhaaro-naturo.cz
Read More
Profesionální, rychlá a velmi příjemná spolupráce, určitě doporučuji.
Aleš Vaněk
Aleš Vaněktexo.cz
Read More
Kompletní nastavení e-shopu, marketingová podpora, pokračující spolupráce. Spokojenost. Doporučuji.
Anna Svobodová
Anna SvobodováFentsion.cz
Read More
Velmi profesionální přístup. Opravdu oceňuji komplexní služby v rámci jedné společnosti - přesně to jsem hledala. Zároveň využívám jejich služeb i nyní, a to především v oblasti marketingu.
Previous
Next

Potřebujete být vidět a prodávat? Ozvěte se nám.

Ing. Ondřej Činátl

Ing. Ondřej Činátl
Jednatel

Ing. Ondřej Činátl
Obchodní ředitel